Keväinen särkipasta
- 400 g tuorepastaa 
- 8 parsaa 
- 4 cm pala purjoa 
- 2 dl lientä (kala tai kasvis) 
- 1 prk tomaatti Järki Särkeä 
- hyvin kypsynyttä juustoa 
- yrttejä 
🐟 Keitä suolatussa vedessä pasta al denteksi. Leikkaa parsoista kanta pois ja pilko parsat sitten paloiksi. Viipaloi ohuelti myös purjo.
🐟 Kaada Järki Särkipurkista öljyä 2–3 ruokalusikan verran pannulle ja paista siinä purjoa sekä parsaa. Lisää pannulle liemi sekä pasta. Anna kiehua kokoon ja samalla sekoittele.
🐟 Lisää lopuksi pastan sekaan Järki Särki ja sekoita hyvin. Viimeistele raastetulla juustolla sekä haluamallasi yrtillä.
Lisää reseptejä
        
          Reseptit
        
      
      
       
          
        
       
              
              
              
             
              
              
              
             
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
     
  
  
    
    
    