donburi.jpg
 

Järki Särki donburi

2 hlö

 

  • 2 dl sushiriisiä

  • 1 prk Järki Särki savustettu & luomuvalkosipuli

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 1–2 kevätsipulia

  • n. 2 cm pala tuoretta inkivääriä

  • 1 tuore chili

 

 

Keitä sushiriisi ohjeiden mukaan. Hienonna inkivääri ja chili. Lusikoi noin 2 rkl öljyä Järki Särki -purkista pannulle ja kuumenna. Lisää hienonnettu inkivääri ja chili pannulle ja kuullota noin minuutin ajan, jonka jälkeen lusikoi Järki Särki -palat pannulle ja paista keskilämmöllä noin kolme minuuttia. Lisää 2 ruokalusikallista soijakastiketta ja anna hautua miedolla lämmöllä parisen minuuttia. Hienonna samalla kevätsipuli. Annostele riisi kuppeihin, lisää Järki Särki -seosta pannulta riisin päälle ja viimeistele annos hienonnetulla kevätsipulilla ja halutessasi tuoreilla chilillä.

 

Lisää reseptejä