järkisärkituote003.jpg

Herkullinen ja helppokäyttöinen Järki Särki

Olemme kehittäneet särjestä herkullisia ja helppokäyttöisiä Järki Särki -kalasäilykkeitä ja haluamme tehdä hyvän ja terveellisen kalaruuan valmistuksesta helppoa ja vaivatonta. Kaksi tuotemakua leikittelevät perinteillä ja uutuudella; savusärki on saanut seurakseen luomuvalkosipulin ja toinen herkullinen maku on luomutomaatti, jota täydentävät välimerelliset mausteet timjami, laakerinlehti ja pippuri. Järki Särki sopii niin nopeaksi arkiruoaksi kuin hienompiinkin illanistujaisiin. Löydät tuotteita lähes kaikkien ketjuliikkeiden säilykehyllyistä.  

 
 
luomutomaattijayrtit

Järki Särki
luomutomaatti & yrtit

Tomaattikastikkeella ja yrteillä maustettua särkeä. Sopii erinomaisesti kalapastaan, lämpimiin leipiin tai pizzan päälle.

Ainekset: 
Särki, luomurypsiöljy, luomutomaattisose, luomupunasipuli,
merisuola 1,8 %, luomusokeri, laakerinlehti, timjami, pippuri. 

Paino 275 g / 180 g
EAN 6419641600014

jarki sarki savustettu & luomuvalkosipuli

Järki Särki
savustettu & luomuvalkosipuli

Lempeästi savustettua luomuvalkosipulilla maustettua särkeä. Käytä tapaksena, laita leivän tai pizzan päälle, tai tee herkullinen kalasalaatti.

Ainekset: 
Särki, luomurypsiöljy, luomuvalkosipuli,

merisuola 1,8%. 

Paino: 275 g / 145 g
EAN 6419641600007

 
 

"En muista koska olisin syönyt näin hyvää kalasäilykettä. Oma lemppari on valkosipulilla maustettu. Suomalaista "roskakalaa", luomuna. Parasta!"

IMG_0170.jpg

Laadukkaat raaka-aineet ja erinomainen maku ovat meille sydämen asia

 

Särki on erinomainen ruokakala

Järki Särki on terveellistä kalaruokaa parhaimmillaan. Tuotteiden korkealaatuisuus perustuu käsityöhön, huolella valikoituihin raaka-aineisiin ja lisäaineettomuuteen. Järki Särki on ensimmäinen suomalainen kalasta tehty täyssäilyke, joka on pakattu lasitölkkiin. Lasi on turvallinen ja käytännöllinen pakkausmateriaali verrattuna metallitölkkeihin. Jos et käytä tuotetta kerralla loppuun, voit kiertää kannen kiinni ja laittaa purkin lopun jääkaappiin.

 

jarkisarkionerinomainenruokakala
 
korkealaatuiset raaka-aineet

Korkealaatuiset raaka-aineet

Käytämme Järki Särki -tuotteissa huolellisesti valikoituja luomulaatuisia raaka-aineita. Kylmäpuristettu luomurypsiöljy tulee meille Pöytyältä Varsinais-Suomesta Rauhansuun tilalta, joka tunnetaan Myssyfarmina.

Tilaamme ensiluokkaisen luomutomaatin suoraan italialaiselta valmistajalta.

Luomulaatuiset punasipulit ja valkosipulit tulevat meille tällä hetkellä tukusta, mutta olemme aloittaneet valkosipulin viljelyn luomutilallamme ja tavoitteena on kasvattaa itse käyttämämme valkosipuli.

Istutimme viime syksynä 300 rivimetriä valkosipulin kynsiä. Tulevan kesän sato päättyy vielä istukkaiksi, mutta toivottavasti seuraavana vuonna pääsemme käyttämään tuotteisiimme itse kasvatettua valkosipulia.

 

 

Järki Särki suurkeittiöille

Toimitamme kypsennettyä särkeä vakuumipusseissa myös ravintoloille ja suurkeittiöille.